castellano - català
lempor.es > Empresa Teléfono Lempor 616 420 951  616 420 951 Teléfono Lempor 933 574 600  933 574 600

CONSTRUCCIONES LEMPOR, S.A.

Empresa constituïda el 1997 amb caràcter totalment familiar, partint d’una sòlida base en el sector de la promoció immobiliària des de l’any 1969.Durant anys el principal objectiu de l’empresa ha estat oferir vi vendes de qualitat atenent les necessitats del mercat.

Construccions Lempor, s.a. estableix un estricte control en totes les fases de la construcció i venda dels seus immobles. Tanmateix ofereix una atenció personalitzada a tots els seus clients, amb l'objectiu de facilitar el seguiment de l’obra, assessorant i donant solució a qualsevol dubte relacionat amb l’habitatge que es desitja adquirir.

Els nostres projectes tenen com principal objectiu, aconseguir un habitatge funcional i còmode, integrant materials tradicionals i altres mes nous, que millorin les prestacions, l’estètica i redueixin el manteniment.

Aquest canal de comunicació ens dona l’oportunitat d’oferir una informació actualitzada dels nostres projectes a l’hora que ens permet una mes ràpida i eficaç comunicació amb els nostres clients.

El nostre equip l'assessorarà sobre les nostres promocions. Truca'ns! Totes les nostres promocions disposen d'acabats d'alta qualitat.